اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

دانلود گزارش کارآموزی شهد آب ارومیه رشته صنایع غذایی


دانلود گزارش کارآموزی شهد آب ارومیه رشته صنایع غذایی

گزارش کارآموزی شهد آب ارومیه رشته صنایع غذایی

 

فهرست مطالب:

مقدمه1

معرفی مکان کاراموزی2

تاریخچه

نوع محصولات تولیدی:

تاسیسات آب:

ساختار سیستم های اسمز معکوس:

پروسه های تولید :

کنسانتره و گلابی :

تولید نکتار :

مراحل تولید پالپ میوه

: 9 تولید نکتار از پالپ:

12 فصل دوم

ارزیابی بخش های مرتبط با رشته 13

اصطلاحات وتعریفات: 13

فرآیند تغلیظ: 14

بسته بندی نفوذ ناپذیر : 14

آبمیوه ی شفاف: 14

آبمیوه ی بازسازی شده : 14

تدارکات وانبارش مواد اولیه: 14

فرآوری مواد اولیه و یا ساخت ومونتاژ قطعات: 16

دریافت و آبگیری : 16

پا ستوریزاسیون: 17

عمل آوری وفاینینگ : 17

فیلتر اسیون: 17

کنسانتراسیون: 18

بسته بندی کردن انبار کردن : 18

انبار و سرد خانه: 19

هماهنگی و اجرای کیفیت در تولید انواع آبمیوه

، نوشابه بدون گاز دار نکتاب میوه جات 20

ضوابط کنترل فرآیند انواع کنسانتره: 21

بازرسی و آزمایش مواد و قطعات و محصولات: 24

بازرسی و آزمایش مواد اولیه: 25

بازرسی و آزمایش حین فرآیند: 25

بازرسی و آزمایش محصول نهایی: 25

خطی مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی: 26

نگرش کلی بر تکنولوژی تولید آب میوه شفاف: 27

آروماگیری ( جمع آوری اسا نس میوه) و تغلیظ اولیه: 32

شفاف سازی : 33

فیلتراسیون: 34

تغلیظ: 34

پاستوریزاسیون: 35

خط تولید آبمیوه از کنسانتره تکنیک پرکنی: 36

فیلتراسیون: 37

پرکنی و در بندی: 38

اتیکت زنی : 39

کارتن کردن: 39

انبارکردن: 40

شرح خط تولید آبمیوه): 40

----------------------------

بخشی از متن گزارش:

تولید نکتار :

نکتار آبمیموه ای است که حاوری گوشت میوه بوده و با افزودن آب ، شکر ،اسیدهای خوراکی مجاز خاص آن میوه مثل اسید ستیریک به پالپ حاصل از میوه به دست می آید.

مراحل تولید پالپ میوه:

گرم کردن مش ¨ خرد کردن میوه¨ هسته گیری¨ سورتینک ¨ شتشومیوه ¨ انتخاب ماده اولیه

پالپ ¨ سرد کردن پالپ ¨ پالپر (پاپینگ) ¨

تولید نکتار شامل دو مرحله اول :A مرحله تولید پالپ ، پالپ از میوه:

فرآوری مواد اولیه و یا ساخت ومونتاژ قطعات:

پس از انتخاب مواد اولیه مطلوب و بر اساس ویژگی های مورد نظر برای تولید حفظ این ویژگی های مورد نظر برای تولید حفظ این ویژگی ها طی مراحل مختلف فرایند حائز اهمیت زیادی است زیرا اگر مواد اولیه با مشکلات انتخاب وتهیه گردند وطی مراحل بعدی فرآیند ویژگیهای خود را از دست بدهند کلیه ی زحمات هدر خواهد رفت .بنابراین بخصوص در قسمت تولید کنسانتره که بافت مواد اولیه آسیب دیده و آماده ی فساد است واز طرف دیگر در محیط کار در سا لن تولید رطوبت نسبی و دما با لاست بنابراین این عوامل موجب تشدید فساد می شوند که این شرکت باکنترل این عوامل سعی در رسیدن به کیفیت بالا دارد از جمله مراحل این قسمت عبا رت است از:

دریافت و آبگیری :

که شامل شست و شو ، سورتینگ و آ بگیری می شود که با اطلاع از نوع آب مصرفی وحذف آ لودگی سورتینگ وجداسازی و نیز انجام عمل آبگیری کل عملیات تنظیم می شود جهت رسیدن به اهداف فوق جدول مربوطه در قسمت آبگیری تکمیل و جهت اطلاع و کنترل در اختیار مسئول کنترل کیفی قرار می گیرد با توجه به ا ینکه زمان کارکرد معمول هر قسمت و درصد آبگیری و وضع آبمیوه و بربکس معمول ضایعات بطور نرمال مشخص می باشد.

 

دستگاه بوسار توسط شرکت اسپا نیایی می باشد ولی ویلد1 ویلد 2 محصول ایران ـ ارومیه می باشد. در ابتدا فرمولی توسط آزمایشگاه مطابق با استاندارد به پاستوریزاتورها محول می شود و طبق همان فرمول مواد اولیه نوشابه در داخل وان استیل( وان شربت گیر) موجود در کنار دستگاههای پاستوریزه قرار دارد ریخته می شود و بعد به داخل تانکهای مربوطه منتقل می شود و میکسر( همزن) موجود در داخل تانکها مواد موجود در داخل تانک را با آب مخطوط و به حجم مورد نظر می رساند.

----------------------------
مشخصات فایل:
 

  انتشار : ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱               تعداد بازدید : 41

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "تیک پروژه" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما