اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

دانلود پاورپوینت تغذیه و بهداشت دهان


دانلود پاورپوینت تغذیه و بهداشت دهان

دانلود پاورپوینت تغذیه و بهداشت دهان

 

فهرست مطالب:

تاریخچه

رابطه تغذیه وتندرستی

مواد مغذی

كربوهیدرات

تقسیم بندی کربوهیدرات ها

گلوکز

فروکتوز

پروتید ها

تقسیم بندی اسید آمینه

منابع پروتئین

عوارض کمبود پروتئین

نقش پروتئین در بدن

وظایف پروتئین در بدن

پروتئین و رابطه آن با دندان

میزان پروتئین

لیپیدها

مواد متشکله چربی ها

تقسیم بندی چربی ها

اسیدهای چرب

اسیدهای چرب ضروری

اسیدهای چرب غیر ضروری

جذب چربی ها

ذخیره چربی

عواملی که مانع از کاهش وزن میشوند

نقش چربی در رژیم غذائی

نقش چربی در بدن

رابطه چربی ها وسرطان

آزمایش چربی خون

املاح معدني

طبقه بندي املاح معدني درجذب و دفع

ضروري بودن ترکيبات معدني

انتخاب غذا براي دريافت املاح معدني

اختلالات ناشي از املاح معدني

ویتامین ها

چگونگی کشف

علل کمبود ویتامین ها

اسامی ویتامین ها

مسمومیت با ویتامین ها

ترکیبات شیمیایی وابسته به ویتامین ها

ویتامین های محلول در چربی

فواید ویتامین A

منابع غذایی

فواید ویتامین D

علائم ثانویه کمبود ویتامین D

ویتامین K

منبع ویتامین K

فواید ویتامین E

ویتامین های محلول در آب

گروه B

ریبوفلاوین B2

نیاسین B3

بیوتین یا آدنین B4

پیریدوکسین B6

اسید فولیک

ویتامین B12 یا سیانو کوبالامین

ویتامین C یا اسید اسکوربیک

کلسيم

نقش کلسیم در مکانسيم انعقاد خون

متابوليسم غير عادی کلسيم (عوارض)

منابع غذايی

جذب

عوامل تغذيه در برخي از بيماريها

طبقه بندي بيماري هاي منتقله بوسيله خوراکي ها

محاسبه انرژی مصرف پایه با معادله هریس - بندیکت

نقش غذا در رشد و پيدايش دندان

تغذيه و بيماريهاي دهان

تغذيه و پوسيدگي دندان

عوامل موثر در پوسیدگی دندان

چگونگی جلوگيري از پوسيدگي دندان

مراقبت تغذيه اي براي پيشگيري از پوسيدگي زود هنگام دندان در دوران كودكي

کاربرد فلوئورايد در دندانپزشکی

فلوئور چیست

فراورده های حاوی فلوئورید

کشف فلوئورید

----------------------------
بخشی از متن پاورپوینت:
 

تقسیم بندی اسید آمینه :

الف ) ضروری ب ) غیر ضروری

: تریپتوفان ، ترئونین ، لیزین ، متیونین

ضروری : (تریپتوفان ، ترئونین ، لیزین ، متیونین) هستند که بدن قادر به ساخت آنها نبوده و حتماً باید از طریق غذا ( منبع حیوانی)تأمین شوند.

  • نرسیدن اين چهار پروتئين (ترئونین ، متیونین ، لیزین ، فنیل آلانين) موجب گواتر می شود .
  • کمبود پروتئین در مادر در هنگام بارداری موجب نوزاد کم وزن میشود.
  • روزانه ٣٪ پروتئین در حال جایگزینی است،اگر میزان پروتئین ١١ کیلو گرم باشد یعنی ١٧٪، ٣٪ آن ٣٣٠ گرم میشود.
----------------------------
مشخصات فایل:
 

  انتشار : ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱               تعداد بازدید : 41

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "تیک پروژه" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما