دانلود پاورپوینت آزمایشگاه بیو شیمی
فهرست مطالب:
مقدمه
کاربرد اسپکترو فتو متری در بیو شیمی
اندازه گيري غلظت يك محلول
Transmitance یا عبور
دانسيته اپتيك (OPTICAL DENSITY) O.D يا آبسوربنس
قانون بيرولامبرت (BEER & LAMBERT)
میزان عبور یا ترا نسمیتانس
نحوه درجه بندی دستگاه اسپکتروفوتومتر
روش كار و اندازه گيري جذب يك محلول
انتخاب طول موج مناسب جهت اندازه گیری جذب
رسم منحني دانسيته اپتيك بر حسب غلظت هاي مختلف
روشهاي جدا كردن مواد از يكديگر
دياليز،ژل فيلتراسيون“GEL FILTRATION”،كروماتوگرافي هاي مختلف و الكتروفورز
آزمايش قندها يا گلوسيدها
دسته اول – منوساكاريدها
مهمترين پنتوزها و مهمترين هگزوزها
آلدوز وستوز
دسته دوم – اليگوساكاريدها
دسته سوم – پلي ساكاريدها
مهمترين واكنش هاي رنگي قندها
واكنش موليش (Molisch)
واكنش بارفود (Barfoed)
واكنش بيال (Bial)
واكنش سليوانف(Selivanoff)
واكنش بنديكت(Benedict)
واکنش فهلينگ(Fehling)
واكنش يد (Iodine test)
واكنش تشكيل اوزازون(Osazone formation)
واكنش مور (Moor)
هيدروليز ساكارز
مراحل تشخيص يك قند مجهول
تعیین تیتر محلول بندیکت
تعیین مقدار قند احیا کننده
گلوكز اوريglucosuria وگليكوز اوريglycosuria
تست گلوكز اكسيداز برای گلوکز
جستجوي گلوكز و قندهاي احيا كننده به روش بنديكت
طبقه بندي ليپيدها
آزمایش حلاليت و هيدروليز گليسريدها
واکنش صابون با یون کلسیم
واکنش صابون با اسید
آزمايش چربيهاي اشباع نشده باید وپرمنگنات پتاسيم
تشخيص چربيهاي اشباع شده از چربيهاي اشباع نشده
شناسايي گليسرول درتركيب يك گليسريد
روشهاي مختلف تشخيص گليسرول
تبديل گليسرول به آلدئيد گليسريك و دي هيدروكسي استن
آزمايش سالكوفسكي (Salkowski)
آزمايش ليبرمن – بورشارد (Liebermann-Burchard)
رسوب کلسترول باديژيتونين
انديس صابوني كردن (Saponification)
کار برد عدد صابونی ومعادل صابوني
انديس يد (Iodine Number)
انديس خنثي و معادل خنثي
انديس پراكسيد وخطاي ناشي از اكسيژن
روش اندازه گیری ومحلول های لازم اندیس پرکسید
واكنشهاي اختصاصي اسيدهاي آمينه
واكنش گزانتو پروتئيك(Xanthoproteic)
واكنش ميلون (Millon)
واكنش نين هيدرين (Ninhydrine)
آزمايش اسيدهاي آمينه گوگرد دار (Sulfur Test)
آزمايش ساكا گوچي (Sakaguchi)
تشخيص و تعيين مقدار يك اسيد آمينه به وسيله فرمل تيتراسيون
محاسبه مقدار میلی گرم اسید آمینه
نقطه ايزو الكتريك اسيدهاي آمينه و پروتئينها
اندازه گيري PH ايزو الكتريك كازئين
اصول روش اندازه گیری کلسترول در سرم
اندازه گيري دانسيته اپتيك ومحاسبه
معرف ها
واكنش هاي عمومي آنزيم
بررسی اثر درجه حرارت روي فعالیت آنزيمها
اثر غلظت سوبسترا
اثر PH روي فعاليت آنزيمها
آزمایش اختصاصی بودن آنزیمها
اثر مهار كننده ها و ضد عفوني كننده ها
منابع
عکس هایی از فایل :
این جزوه شامل تمام بخشهاي پایه آزمایشگاه بیوشیمی مانند اشنایی با ازمایشگاه، ایمنی، الکتروفورز، سانتریفوژ و .... می باشد. همچنین سایر تکنیک هاي مرتبط با بیوشیمی و ... نیز در این کتاب پوشش داده شده است که براي دانشجویان رشته زیست شناسی و رشته هاي داراي واحد ازمایشگاهی مناسب است.